Početna bonusi kladionica Šta treba da znate o Svetskom prvenstvu 2022

Šta treba da znate o Svetskom prvenstvu 2022

Autor: Tipodrom ...

Šta treba da znate o Svetskom prvenstvu 2022

Budući da mnogi timovi i igrači žele da zatvore nišu za sebe na Svetskom prvenstvu 2022., još uvek postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir, kao što su rasporedi, raspored utakmica i druge jedinstvene okolnosti koje čine predstojeće Svetsko prvenstvo istorijskim događajem.

Dakle, šta znate o takmičenju za Svetsko prvenstvo 2022? Evo važnih saveta o tome šta ga čini zanimljivim i važnih novosti koje treba da imate pri ruci.

Raspored Svetskog prvenstva 2022
Svetsko prvenstvo počeće utakmicama grupne faze, koje počinju 20. novembra 2022. godine; biće to žestoka faza jer samo nekoliko od dve zemlje može da se kvalifikuje u osminu finala koja treba da počne 3. decembra 2022.

Kada se osmina finala završi 6. decembra, 8 timova koji su prošli kroz finale sada će krenuti ka četvrtfinalu, gde će oni koji ispunjavaju uslove za polufinale i plej-of za treće mesto biti odabrani da započnu svoj utakmice 13. i 17. decembra. I naravno, finale će se sada održati 18. decembra.

Grupne utakmice će se održavati na 8 stadiona u Kataru, koje su vladine vlasti nadogradile kako bi zadovoljile međunarodne standarde, kao što su Al Bait Stadium, Khalifa International Stadium, itd.


Zanimljive karakteristike predstojećeg Svetskog prvenstva

Jedna od interesantnih karakteristika ovogodišnjeg takmičenja je priprema i količina vremena. Oduvek je bila norma da se nacionalnim timovima da dovoljno vremena da se pripreme, treniraju i spreme za takmičenje, jer glavne lige obično završavaju sezonu pre utakmica Svetskog kupa.

Međutim, kao što ste primetili, Svetsko prvenstvo 2022. će se održati usred sezone dok glavne fudbalske lige još uvek zasedaju; stoga, nacionalnim timovima možda nedostaje luksuz da odvoje vreme i pripreme svoje timove.

Postoje i drugi zanimljivi detalji na koje treba obratiti pažnju u predstojećim utakmicama. Na primer, Sadio Mane je možda osvojio Afrički kup nacija i šampiona Evrope. Ipak, tek treba da okiti svoje kolekcije nagradom za Svetsko prvenstvo, tako da samo sudbina može reći da li može da odvede svoju domovinu, Senegal, do cilja.

Čak i ako vaša zemlja nije predviđena da se pridruži ostalim timovima na ovom takmičenju Svetskog kupa, postoji prilika da u ovom periodu napunite svoje džepove. 1xBit ima zanimljivu funkciju koju treba pratiti dok se zemlje zagrevaju za predstojeće igre.

Sajt za kripto kockanje preuzeo je ulogu nagrađivanja igrača svojom ogromnom kladionicom koja obuhvata fudbal, klađenje uživo i virtuelno klađenje. Ako razmišljate o drugom načinu prikupljanja poklona dok svetsko prvenstvo besni, onda je turnir Ticket Rush baš za vas. Turnir je opremljen nagradnom torbom od 3 BTC za igrače koji žele da se klade na svoje omiljene timove tokom Svetskog prvenstva 2022.

1xBit ponude su korisne za Katar 2022

1xBit menja celokupno iskustvo klađenja, znate. Počinje od ležanja na krevetu, i sa samo nekoliko dodira, registrovani ste na veb lokaciji samo sa svojom adresom e-pošte. Bićete nagrađeni bonusom dobrodošlice od do 7 BTC za prva četiri depozita. Koristite promo kod POBJEDA i povećajte svoj prvi depozit do 125%!

Online sportska kladionica je ogromna platforma sa podrškom za preko 40 kriptovaluta, anonimnošću i više turnira na kojima možete zaraditi kripto bonuse za učešće.


Kladite se na svoje nacionalne ili najbolje timove i zaradite uz 1xBit - Svetsko prvenstvo 2022. je počelo!