Početna bonusi kladionica BONUS 20Bet kladionice!

BONUS 20Bet kladionice!

Autor: Tipodrom ...

Retko kada nas neki novi operater toliko pozitivno iznenadi kao što je to uradila sportska kladionica 20bet. Za vrlo kratko vreme kladioničari širom sveta su prepoznali kvalitet i počeli masovno da otvaraju naloge u ovoj sportskoj kladionici.

PROMOCIJE I BONUSI

Kad god se odlučite pridružiti 20Bet-u, možete iskoristiti vrlo izdašan bonus dobrodošlice. Čak i kada postanete jedan od redovitih igrača kladionice, imaćete priliku uživati u izdašnim ponudama i učiniti svoje klađenje još uspješnijim i korisnijim. Redovni članovi 20Bet također mogu imati koristi od pridruživanja VIP programu sportske kladionice čim se počnu kladiti.

Bonus dobrodošlice odnosi se na prve depozite pridošlica na 20Bet, nudeći novim igračima priliku da se klade uz bonus do 100€. Ova ponuda je dostupna samo novoregistriranim članovima sportske kladionice koji su odabrali bonus dobrodošlice. Kako bi se kvalificirali za ovu promociju, novi korisnici će morati uplatiti svoj prvi depozit od najmanje 10€. Takođe trebali bi biti registrovani putem OVOG linka.

20bet

VIP program

Kada se registrirate na 20Bet, automatski ćete se pridružiti njegovom VIP programu i postati član 1. razine. Kako se počnete kladiti, zaradit ćete bodove koji će vam pomoći da napredujete na sljedeće razine i uživate u ekskluzivnim VIP pogodnostima. Svaki ulog od 2 € s ukupnim koeficijentom 1,3 doneće vam 1 bod. Svaki mesec, vaša će se razina resetirati, a bodovi koje ste prikupili biće pripisani na vaš račun kao bonus saldo koji se može pretvoriti u besplatne oklade. Svakih 100 komponenti može se pretvoriti u besplatnu okladu od 1 €, koja će isteći za 5 dana.

POVRAT DEPOZITA

Posebne pogodnosti za igrače koji se registruju putem linka ili banera sa Tipodroma su te što ukoliko uplate minimalan depozit od 10 EUR, sem tog što dobijaju 100% bonus, dobijaju i povrat uloga kroz 15 dana od dana uplate.