Klađenje uživo vrlo je popularan izbor mnogih ljubitelja kladionice, a danas su dostupni tipovi (stručne a">
Početna bonusi kladionica Tipovi za klađenje uživo

Tipovi za klađenje uživo

Autor: Tipodrom ...

Klađenje uživo vrlo je popularan izbor mnogih ljubitelja kladionice, a danas su dostupni tipovi (stručne analize) kojima mogu povećati mogućnost zarade. Više o tipovima za klađenje uživo saznajte u nastavku teksta.

Što su tipovi?

Tipovi su savjeti o klađenju pisani na temelju statistika od strane iskusnih analitičara, a zovemo ih i prognozama kladionice.

Online klađenje puno je više od pukog nagađanja, svaki pravi igrač dobro se pripremi prije ulaganja novca jer zna da s pravim podacima povećava svoje šanse za pogodak.
Prognoza kladionica služi upravo tome, ona se temelji na objektivnim i stručnim informacijama .

Vrlo je bitno znati razliku između “dojave” (koja uglavnom bude izmišljena i kruži društvenim mrežama ili raznim web stranicama sumnjivog porijekla) i prognoze koja nastaje legitimnom analizom utakmica i temelji se na objektivnim i realnim podacima.

Prognoza kladionice nudi detaljnu analizu predstojećeg događaja te vam pokazuje u kojoj kladionici možete naći najbolji koeficijent. Na primjer, ako u nogometnoj utakmici nema jasnog favorita, vjerojatno vam neće savjetovati da se kladite na ishod već odaberete neku drugu opciju.

Zahvaljujući statističkoj analizi se otvara više opcija za klađenje i mnogo je jasnije na koga se kladiti.

O statistici

Prije samog korištenja statistike, bitno je znati na čemu se ona temelju.Uzmimo za primjer nogometnu utakmicu. U analizu se uglavnom uzima u obzir prognoza kladionica prema učinkovitosti na domaćem terenu, prosječan broj golova, međusobni rezultat momčadi te pozicija na ljestvici.

Statistike će se razlikovati ovisno o vrsti sporta kao i o broju igrača koji sudjeluju. Primjerice, ako se radi o timskom sportu poput nogometa ili košarke, najbitniji faktori su posljednji rezultati i aktualna forma momčadi. Također se analizira i rezultat kluba na gostovanjima.

Svakako je bitno imati na umu da nitko ne može predvidjeti budućnost i svaka statistika ima mogućnost pogreške. Ako se taj dan najbolji igrač u momčadi ozlijedi, to se ne može predvidjeti a značajno će utjecati na ishod utakmice.

Kada čitate analizu, uvijek mora biti ponuđeno opsežno objašnjenje i da ste sigurni da je iza te analize tim stručnjaka, a ne neki prevarant koji zarađuje na lažnim dojavama. Sve vrhunske kladionice nude opciju statistike pomoću koje možete sami odraditi analizu bez oslanjanja na druge.

Najčešće analizirani sportovi u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je svakako nogomet najpopularnija kladioničarska opcija, tako da ćete za njega pronaći brojne analize (ali i lažne dojave).

Idući po redu je tenis, koji je također vrlo popularan sport u online kladionicama, pogotovo zbog toga što su dva moguća ishoda utakmice što vam daje šansu od 50% za dobitak. Analiza tenisa temelji se na rangiranju tenisača na ATP ljestvici, rezultat prethodnih mečeva, a mogu se usporediti i rezultati prema vrsti podloge. Tenis je dosta nepredvidljiv sport jer je odgovornost na jednom igraču.

Košarka je iduća na listi najanaliziranijih sportova u Hrvatskoj, a analiza za košarku je vrlo slična onoj za nogomet. Jedna razlika je to što se u košarci malo više pažnje pridaje pojedinim igračima.

I za kraj, Formula 1. Adrenalin nam skoči dok samo gledamo trku, a pogotovo kada se kladimo na nju. Mnogo različitih faktora utječe na analizu Formule 1. Uzima se u obzir izdržljivost guma, performanse na mokroj stazi, kvalifikacije i mnogi drugi faktori.
Iako su trke individualan sport, iza svakog vozača stoji cijeli tim koji se brine o performansama vozila, tako da je to još jedan faktor kojeg treba uzeti u obzir.