Početna edukacija kladionicara Kako se rade prognoze u kladionicama?

Kako se rade prognoze u kladionicama?

Autor: Tipodrom ...

Igrač je taj koji zaključno odlučuje koje će opklade staviti na svoj listić, ali dobrih savjeta za sportsko klađenje nikad dosta. Uvijek su dobrodošli, a pogotovo ako dolaze od dokazanih stručnjaka koji stvarno poznaju brojne trikove za pobjedu u online kladionici.

Oni su ti koji rade analize i prognoze raznih sportskih događaja, a njihova osnovna zamisao jest da pomognu igračima. Zato se žargonski zovu “tips”, odnosno savjeti (eng.). Detaljnije savjete o prognozama možete naći na https://hrkladionica.com/prognoza-kladionica/

Tipovi

U današnje vrijeme sve više raste popularnost tipova, koje ćete lako pronaći na raznim domaćim i inozemnim stranicama. Oni donose prognoze, tj. predviđanja ishoda raznih sportskih događaja, osobito onih najaktualnijih koji zanimaju mnogobrojne i strastvene igrače.

Ako prognoza kladionica za sutra uključuje tip koji govori da se morate kladiti, a radi se samo o dojavi, bez dodatnih argumenata zašto bi takav scenarij bio legitiman, takav tip izbjegavajte. Tu se radi uglavnom o neozbiljnom tipsteru.

Ako želite tipstere koristiti kao put do uspjeha i velikih dobitaka, pametno je prvo određeno vrijeme samo pasivno pratiti taj izvor prognoze kladionica. Ako uočite da je stvarno uspješno predvidio ishode raznih sportskih događaja, možete ga početi slijediti sa listićima.

Kako ćete prepoznati dobrog tipstera? On neće samo prognozirati tko će pobijediti, tko će izgubiti, nego će nastojati maksimizirati dolazak do dobitka. To može biti putem hendikepa, zbroja golova, ili će otići tako daleko da prognozira poluvrijeme/kraj.

Prognoze različitih vrsta sportova

Prognoza kladionica je jednostavno svako predviđanje ishoda nekog sportskog događaja, ona Vam nudi detaljnu analizu nadolazeće utakmice i javlja najbolji koeficijent kojeg ćete naći na raznim kladionicama. Kladionica prognoza za danas je jedna od najpopularnijih zbog svoje aktualnosti.

Cijela zabava je u tome da one ne mogu biti 100% točne, ali poanta je da nude opširnu analizu i čvrste argumente za kvalitetnu prognozu kladionice. Iza svih takvih prognoza trebao bi biti tim stručnjaka.

U Hrvatskoj su definitivno najposjećenije prognoze kladionica za nogometne utakmice, jer je to jedan od najpopularnijih sportova u zemlji. Međutim, u nogometnim utakmicama nekada ne postoji jasan favorit, pa Vam se onda neće niti savjetovati da se kladite na ishod, nego na druge stavke, poput konačnog broja golova.

Česte su i prognoze kladionica za tenis, s obzirom da je to jedan od najpraćenijih individualnih sportova. Tu se analiziraju najbolja ostvarenja u karijeri, ili rezultati sa svih turnira. Tu se uzimaju u obzir najviše pozicije na ljestvici, najbolja ostvarenja na turnirima, najprestižniji odigrani turnir i sl.

Košarka je timski sport, pa se analize vrše slično kao i za nogomet. Ipak, u košarci se pažnja više zadržava na individualnim igračima. Ako se rade prognoze ishoda utakmica za NBA, prednost se uvijek daje klubu koji će igrati na domaćem terenu. U statistiku će još ući i drugi faktori, kao npr. međusobni score između klubova, ili pozicija u prvenstvu.

Zaključno

Prognoza kladionica je odlična pomoć u praćenju koeficijenata i odlučivanja kako ćete odigrati listić, ali važno je znati da one nisu garancija dobitka niti mogu biti u potpunosti točne. Tijekom godina su se razvili odlični stručnjaci za predviđanje posebice nogometnih utakmica, pa se ne ustručavajte iskoristiti pomoć koja Vam se nudi!