Početna fantasy pl Tipodrom Fantasy Pemier League - Pravila i Nagrade

Tipodrom Fantasy Pemier League - Pravila i Nagrade

Autor: Tipodrom ...

Sa zadovoljstvom i po prvi put Tipodrom kreira svoju ligu na sajtu Fantasy Premier League.

Članovi Tipodrom Fantasy Premier League (U nastavku Tipodrom FPL) i učesnici u takmičenju mogu biti svi registrovani članovi Tipodrom portala koji prihvataju pravila ove rubrike i žele učestvovati u takmičenju.

OPŠTI UVETI

Jako bitno: Da bi konkurisali za nagrade, morate biti registrovan član Tipodrom portala. Privatnom porukom na tipodromu, pošaljite ime vašeg tima.

KAKO SE IGRA FANTASY?

Sve možete proččitati na sledećem linku - Šta je to FANTAZI FUDBAL i kako se igra?

Kada napravite svoj tim, pridružite se Wwin - Tipodrom FPL ligi tako što ćete otići na: https://fantasy.premierleague.com/leagues/join/private

Kod za pristup ligi je: dlpm6p

PRIJEM ČLANOVA

Prijem članova se vrši tokom čitave sezone, sem poslednjeg meseca Premijer Lige.

NAGRADE

Nagrade za takmičenje je obezbedila kladionica Wwin, a one će biti raspoređene na sledeći način.

Nedeljno nagrađivanje: Na kraju svakog kola, menadžer koji je osvojio najviše bodova osvaja nagradu u iznosu od 10EUR bonus novca.

Mesečno nagrađivanje: Menadžer sa najviše osvojenih bodova na kraju meseca (Računaju se bodovi samo za taj mesec) osvaja nagradu u iznosu od 50 EUR donusa. Drugoplasirani dobija pristup premium tipovima na 7 dana.

Konačan plasman: Menadžer koji na kraju sezone osvoji najviše bodova, osvaja nagradu u iznosu od 150 EUR, drugoplasiranom pripada 70 EUR, trećeplasiranom 30 EUR.

* U slučaju istog broja bodova, takmičari dele nagrade.

KAZNE

Za svaki pokušaj "muljaže" (Dupli nalozi uglavnom), sledi izbacivanje iz Lige i suspenzija na Tipodrom portalu. Takođe da vas upozorim da ni sajt Fantazi lige ne toleriše duple naloge i savetujem vam da se ne zezate sa njima.

OSTALO

Za sva ostala pitanja i nejasnoće savetujem da se javite u objavama na Tipodrom portalu i uvek će vam neko pomoći.