Početna tpd sport Neverovatna priča o Ronaldu i njegovom prijatelju - Albertu Fantrauu

Neverovatna priča o Ronaldu i njegovom prijatelju - Albertu Fantrauu

Autor: Tipodrom ...

Real je osvojio Ligu šampiona, a Ronaldo je potrčao u zagrljaj nepoznatom čoveku. To je navodno Albert Fantrau, koji se u detinjstvu nesebično žrtvovao za Kristijana...

Mnogi su se pitali koga je Kristijano Ronaldo zagrlio nakon osvajanja Lige šampiona u Lisabonu. Portugalac je došao do tribine i pozvao navijača u dresu Reala na teren. Usledio je emotivan susret dvojice, kako se čini, dobrih prijatelja. Iako neki kažu kako se radi o Ronaldovom bratu, drugi tvrde da je to njegov prijatelj iz detinjstva.Na društvenim mrežama proširila se priča kako se radi o Albertu Fantrau. Tako portal 101 GreatGoals donosi kako je Albert u detinjstvu napravio nešto što mu Ronaldo nikad neće zaboraviti. Žrtvovao se kako bi ovaj uspeo u životu.

- Njemu se moram zahvaliti što mi je omogućio uspešnu karijeru. Igrali smo zajedno kao klinci. Došli su nas gledati ljudi iz akademije Sportinga. Rekli su nam da će uzeti onoga ko postigne više golova. Ja sam dao prvi gol, Albert drugi. No ono što je Albert napravio kod trećeg gola... Prošao je golmana i vratio mi loptu. Kad sam ga pitao zašto nije zabio, rekao mi je: "Ti si bolji od mene" - navodno je otkrio Ronaldo.

Naravno, priča je sjajna, ali pitanje je radi li se o istinitom činu ili je sve netko izmislio. Novinari su stigli u kuću Alberta Fantraua i pitali ga je li sve istina. On im je potvrdio. Zanimljivo, Albert nikad nije uspeo u fudbalu, a u trenutku dolaska novinara koji su htjeli potvrdu povezanosti s Ronaldom, imao je veliku kuću i skupocjen auto.

Kad su ga pitali otkud mu sve to, odgovorio je:

- Cristiano Ronaldo...