Početna tpd sport Odlična ponuda Barselone ipak nezadovoljava Liverpul

Odlična ponuda Barselone ipak nezadovoljava Liverpul

Autor: Tipodrom ...

Philippe Coutinho više neće igrati za Liverpul...

Igra nerava se nastavlja.

Felipe Kutinjo i dalje traži da napusti Liverpul i ode u Barselonu, klub je juče rekao da nije na prodaju, a onda su stigle informacije da je podneo zahtev za raskid ugovora.

Liverpul je to demantovao, no britanski mediji prenose i dalje da je Brazilac spreman na sve.

Izvori bliski porodici su naveli da priča nije od juče, da je Klop pre nekoliko meseci saznao da Barselona pregovara sa Kutinjom i da je upozorio Brazilca da je to protiv pravila.

Sada je sve eksplodiralo, Nemac ne želi da pusti Brazilca, ali sa druge strane, koja korist od nezadovoljnog igrača?

Redsi su povećali ulog, priča se da su svesni da će izgubiti Kutinja, ali sada traže 150 miliona evra od Katalonaca. Pristaju da deo transfera bude Andre Gomeš, koga Valverde ne želi da se odrekne.

Do kraja prelaznog roka je skoro tri nedelje, Kutinjo neće biti u timu na otvaranju sezone, važnije su kvalifikacije za LŠ protiv Jang Bojsa.

Kutinjo je navodno rešio da primeni drastične mere, nakon što se ponašao veoma diskretno tokom čitave priče, verujući da će Liverpul uzeti veliki novac, početna ponuda Barselone je bila 80 miliona evra, ali je na kraju stigla do 110 sa bonusima.

Kada je klub i to odbio, Brazilac je izgubio nerve i potegao zahtev da bude prodat. Od toga, kažu ne odustaje, a mnogi veruju da će na kraju ipak otići, ali da će u finišu prelaznog roka Barsa podići ulog, možda i pristati da se odrekne Andre Gomeša.

Tipodrom na FB - Tipodrom Portal

Tipovi, analize, predlozi za klađenje - www.tipodrom.com