Početna tpd sport URNEBESNA PRIČA O BALOTELIJU: Zašto je iskulirao Murinja?

URNEBESNA PRIČA O BALOTELIJU: Zašto je iskulirao Murinja?

Autor: Tipodrom ...

Menadžer Mančestera, Žoze Murinjo, otkrio je još jednu zanimljivu anegdotu iz života jednog od najintrigantnijih fudbalera današnjice Marija Balotelija.

"Posebni" je gostujući u jednoj TV emisiji pričao o tome kako ga je Baloteli "iskulirao".

"Imao sam dogovoren važan sastanak sa Marijom i čekao sam ga u svojoj kancelariji. Njega naravno nije bilo, pa sam odlučio da uzmem telefon i pozovem ga", kroz osmeh je govorio Murinjo i nastavio:

"Pitao sam ga Mario u čemu je problem, gdje si? On mi je odgovorio da je otišao da gleda Formulu 1! Bio sam zaprepašćen, a na pitanje kako sme to da radi samo mi je odgovorio da kod mene može da dođe svaki dan, a da je trka Formule 1 u Italiji samo jednom godišnje".


Takođe je Murinjo imao još jednu zanimljivu priču, a radi se o utakmici protiv Kazanja...

Priča je, u stvari, Murinjovo iskustvo sa temperamentnim Italijanom, i odlično pokazuje koliko tim može da se osloni na „Super Marija“:

„Sećam se kada smo igrali protiv Kazanja u Ligi šampiona. U tom meču sam ostao bez napadača jer su svi bili povređeni. Bez Dijega Milita. Bez Samjuela Etoa. Bio sam baš u nevolji. Mario je bio jedini na koga sam mogao da se oslonim.

Mario je dobio žuti karton u 42. minutu. Kada smo na poluvremenu došli u svlačionicu, proveo sam 14 od 15 minuta u razgovoru sa njim.

Rekao sam mu: Mario, ne mogu da te zamenim, nemam napadače na klupi, ako te neko faulira, samo igraj na loptu, ako izgubimo loptu - ne reaguj, ako te neko provocira - ne reaguj, ako sudija pogreši-ne reaguj.

U 46. minutu, Mario dobija crveni karton.“